Hatay Aile Hekimleri Derneği 
5. HAYAT
BAHAR KONGRESİ
SAM FRANSS HOTEL, ANTAKYA / HATAY
05 - 07 MAYIS 2023

DAVET

Sevgili saygıdeğer meslektaşlarım ,

                Hatay'ın Hayat'ı 5 yaşında. 5. Yılını doğduğu topraklarda kadim Antakya'da kutlayacağız  kongremizin. Yoğun bir heyecan ve istekle çıktığımız bu yolda siz değerli meslektaşlarımızın desteği ve katkılarıyla bugünlere geldik.  

               Hayat kongremiz gerek bilimsel içeriği gerekse de meslektaşlarımızla bizi bir araya getiren dostlukların pekiştiği yeni dostlukların kurulduğu  ambiyansıyla bu sene medeniyetler şehri Antakya'da ağırlayacak siz değerli misafirlerimizi. Sizlerden aldığımız olumlu geri dönüşler ve güç bir öncekinden daha iyi bir kongre düzenlemek için bize motivasyon kaynağı oluyor.   
               
              Hayat Kongresi yine bir ilki gerçekleştirip dünyanın ilk ışıklandırılan caddesi olan herod caddesi üzerinde yer alan  antik bir ruhban okulunun restore edilmesiyle yeniden insanlarla buluşan tarihi bir binada gerçekleştirilecek.

             Aşıdan obeziteye diyabetten ağrıya aile hekimliği ve sağlık sisteminin sorunlarına kadar pek çok konuyu konuşacağımız kongremizde sizleri yeniden ağırlamaktan onur ve mutluluk duyarız.

Hatay Aile Hekimleri Derneği adına 

Dr. Nihat FAHLIOĞULLARI

Hatay Aile Hekimleri Derneği 
info@hahed.org.tr
Süleymaniye Mah. M. Çakmak Caddesi No:54 İskenderun / HATAY
www.hahed.org.tr